Епістолярна спадщина П. Мартиновича (Народна творчість та етнографія, 2006)
Продовжуючи знайомити читачів нашого часопису з епістолярною спадщиною П. Мартяновнча, публікуємо його листування в Гнатом Хоткевичем, стосунки в яким ґрунтувалися на їхньому обопільному інтересі до кобзарства.