З подільських народних джерел - Барабан, Л. (Народна творчість та етнографія, 2006)
Рецензія на книги: Загрійчук Анатолій. Дзвони по душі. — Вінниця, 2002. — 81 с.; Загрійчук Анатолій, Загрійчук Василь. Подільські стожари. Краєзнавчі нариси. - Вінниця, 2004. — 48 с.