Монографія про українське народне ткацтво - Шпак, О. (Народна творчість та етнографія, 2006)
Рецензія на книгу: Українська народна тканина XIX-XX ст.: Типологія, локалізація, художні особливості. - Львів: Національна Академія наук України; Інститут народознавства, 2004. - Ч. 1. Інтер’єрні тканини (за матеріалами західних областей України). - 584 с., іл.