Творчість полтавського бандуриста Івана Коваля - Головня, Л. (Народна творчість та етнографія, 2006)
Серед діячів бандурного мистецтва Полтавщини, несправедливо обійдених увагою у сучасному українському мистецтвознавстві, вирізняється постать Івана Андрійовича Коваля (1936—2000 рр.) — віртуозного бандуриста, диригента, хормейстера, автора вокально-інструментальних творів і аранжувань українських народних пісень, талановитого педагога, активного громадського діяча.