Верховинця степова криниця - Верховинець, Я. (Народна творчість та етнографія, 2006)
У вересні 2005 року у місті Нова Каховка Херсонської області відбувся Другий Всеукраїнський хореографічний фестиваль-конкурс "Верховинця степова криниця", присвячений 125-й річниці від дня народження Василя Миколайовича Верховинця.