Федір Вовк - про місце в історії української антропології (до 160-річчя від дня народження) - Таран, О. (Народна творчість та етнографія, 2007)
У березні 2007 року минуло 160 років від дня народження визначного вітчизняного українознавця-енциклопедиста Федора Кіндратовича Вовка.