Структурная трансформация собственности в Украине - Воротина, Л.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Обґрунтовано необхідність структурної трансформації власності на засоби виробництва шляхом розвитку часткової та сумісної форми власності трудових колективів. Ключові слова: власність, засоби виробництва, економічна криза. ----------