Б. П. Кирдан - исследователь народных украинских дум - Зуева, Т. (Народна творчість та етнографія, 2007)
Пропонуємо нарис про наукову діяльність знаменитого дослідника і видавця українських народних дум Бориса Петровича Кирдана [1.2.1920(25.9.1922) – 10.7.2006], написаний дружиною вченого, його однодумцем і співпрацівницею, професором кафедри російської літератури Московського державного педагогічного університету Тетяною Василівною Зуєвою.