З музичного життя історичної Хотинщини - Бріцина, О. (Народна творчість та етнографія, 2007)
Рецензія на посібник: Іваницький А. Історична Хотинщина. Музично-етнографічне дослідження. Збірник фольклору. Навчальний посібник з музичної фольклористики для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І—IV рівнів акредитації. Вінниця: Нова книга, 2007. — 576 с., нот., фото.