Особливості методології дослідження фінансових потоків підприємств: неокласика чи інституціоналізм? - Єрмошкіна, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
На основі порівняльного аналізу положень неокласичної та інституціональної теорії, вивчення особливостей розвитку вітчизняної економіки визначенно основні передумови дослідження фінансових потоків промислових підприємств та сформовано основні положення методології їх дослідження, які враховують особливості формування, розподілу та використання фінансових потоків в умовах інституціонального розвитку. Ключові слова: інституціональний розвиток, фінансові потоки, промислові підприємства. ----------