Природа современного кризиса - Губерная, Г.К. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Аналізується природа виникнення сучасної світової кризи й аргументується її суть як кризи переспоживання. Ключові слова: світова криза, природа виникнення, переспоживання. -----------