Актуальні проблеми текстології української фольклорної прози - Мушкетик, Л. (Народна творчість та етнографія, 2008)
Рецензія на книгу: Бріцина О. Українська усна традиційна проза: питання текстології та виконавства. — К.: ІМФЕ ім. М. Рильського НАН України, 2006 . — 400 с.