Проблемы и перспективы развития экономического сотрудничества между Россией и Украиной - Павлов, К.В.; Растворцева, С.Н.; Ляшенко, В.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто передумови розвитку російсько-українського економічного співробітництва. Виявлено перспективи економічного співробітництва Росії та України на прикладі Бєлгородської області. Ключові слова: економічне співробітництво, Росія, Україна, регіони, Бєлгородська область. ----------