Экономика промышленности Украины в условиях кризиса - Макогон, Ю.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто аспекти впливу світової фінансової кризи на основні галузі економіки України. Наведено можливі наслідки для експортоорієнтованих галузей України від збільшення вартості енергоносіїв і девальвації національної валюти. Ключові слова: фінансова криза, економіка промисловості України, експортоорієнтований, енергоносії. ----------