Інвестиційні ресурси інноватизації промисловості - Левіна, О.В.; Михальська, В.О.; Михальська, Л.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Надано оцінку залежності конкурентоспроможності країни від рівня інноваційно-технологічного розвитку виробничої сфери та забезпечення його фінансовими інвестиційними ресурсами. Обґрунтовано необхідність державного втручання в поширення масштабів та розвиток інститутів кредитування інноватизації промисловості. Ключові слова: промисловість, інвестиційні ресурси, інститути кредитування, конкурентоспроможність. ----------