Стратегическое управление инвестиционной деятельностью на промышленных предприятиях - Землянкин, А.И.; Моисеев, Г.В.; Моисеев, В.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто особливості управління інвестиційною діяльністю на промислових підприємствах у сучасних умовах. Обґрунтовано підходи до використання механізму стратегічного управління інвестиційними проектами та програмами. Ключові слова: інвестиційна діяльність, стратегічне управління, промислові підприємства. ----------