Листи Григорія Купчанка до Івана та Євгенії Ярошинських як причинки до портретів автора й адресатки (спроба презентації) - Ковалець, Л. (Народна творчість та етнологія, 2011)
Епістолярні контакти фольклориста, етнографа, громадського й культурного діяча Г. Купчанка з Є. Ярошинською та її батьком – І. Ярошинським – уперше інтерпретуються в аспекті їх життєдіяльності та історії національно-культурного відродження Буковини.