Методологические подходы к оценке энергосберегающих процессов - Амоша, А.И.; Колбушкин, Ю.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Надано оцінку існуючим методикам з енергозбереження. Запропоновано новий підхід до урахування у складі економічного ефекту впливу енергозбереження на обсяг і ціни продукції усіх галузей економіки. Ключові слова: енергозбереження, новий підхід, економічний ефект, ціни продукції. ----------