Зі щедрим оберемком народної мудрості - Мишанич, В. (Народна творчість та етнологія, 2011)
Цього року виповнилося 70 років провідному методисту Обласного організаційно-методичного центру культури в м. Ужгороді Іванові Васильовичу Хланті.