Оптимизация воспроизводства мощности угледобывающего предприятия методом динамического программирования - Евдокимов, Ф.И.; Бородина, О.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто методологію інвестиційних проектів переозброєння та відтворення потужності діючих вугледобувних підприємств на основі застосування методів мережного планування та динамічного програмування. Ключові слова: мережне планування, динамічне програмування, вугледобувне підприємство. ----------