Доля криворізьких кобзарів - Петренко, В. (Народна творчість та етнологія, 2011)
У статті на основі архівних матеріалів Криворізького історико-краєзнавчого музею досліджено історію криворізьких бандуристів, починаючи з ХІХ ст. і до сьогодення.