Традиційні весільні прикмети і заборони на Слобожанщині в першій половині ХХ століття - Маховська, С. (Народна творчість та етнологія, 2011)
У статті на основі польових матеріалів систематизовано прикмети й заборони, які були характерні для весільного обряду Слобожанщини в першій половині ХХ ст.; з’ясовано їх обрядовий зміст і зв’язок з релігійними віруваннями.