Формирование общего механизма управления эффективностью предприятия - Гончарук, А.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Сформульовано основні положення методології механізмів управління ефективністю підприємства. Викладено функціональні аспекти організаційного й загального механізму, що забезпечує безперервне і стале зростання ефективності діяльності підприємства. Ключові слова: ефективність діяльності підприємства, механізми управління, стале зростання. ----------