Функціонально-семантичні особливості дискурсивного слова «аман» (на матеріалі текстів сучасних болгарських мас-медіа) - Огієнко, І.С. (Слов’янський світ, 2010)
Стаття присвячена дослідженню походження, значення та функціонування запозиченого дискурсивного слова аман у сучасній болгарській мові. Описано його вихідну концептосферу, зроблено комплексний аналіз семантичних, морфологічних, синтаксичних, структурних і комунікативних характеристик.