Сучасне бачення польсько-білорусько-українського пограниччя - Вахніна, Л.К. (Слов’янський світ, 2010)
У статті висвітлено питання щодо тлумачення феномену польсько-білорусько-українського пограниччя в контексті завдань сучасної гуманітарної науки. Окреслено напрями дослідження цієї проблеми на сучасному етапі, подано конкретні наукові розробки та запропоновано заходи, спрямовані на її вирішення.