Побудова таблиць міжгалузевого балансу регіону на основі даних первинної статистичної звітності підприємств - Прекрасний, Д.Є.; Макаркіна, Г.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Запропоновано інформаційну систему, що автоматизує процес обробки даних статистичної звітності підприємств для формування регіональних таблиць міжгалузевого балансу. Отримані таблиці є інформаційною базою для аналізу і прогнозування виробництва регіонального продукту в розрізі секцій і галузей із метою підвищення ефективності управління економікою регіону. Ключові слова: інформаційна система, статистична звітність підприємств, міжгалузевий баланс. ----------