Підручник зі слов’янського фольклору в Канаді - Головаха-Хікс, І.Є. (Слов’янський світ, 2010)
Рецензія на підручник: Kononenko N. Slavic Folklore: a Handbook. - Westport (Connecticut); London: Greenwood Press, 2007. - 209 pp.