Максим Рильський і Польща - Неуважний, Ф. (Слов’янський світ, 2011)
У статті йдеться про вплив польської культури та літератури на творчість відомого українського поета, дослідника літератури й фольклору, перекладача і теоретика перекладу М. Т. Рильського.