Ярослав Івашкевич і Максим Рильський - Вахніна, Л.К. (Слов’янський світ, 2011)
У фокусі уваги статті перебувають дві визначні творчі постаті на слов’янських теренах - Максим Рильський і Ярослав Івашкевич, які відіграли важливе значення в розвитку українсько-польських культурних взаємин.