Художник-педагог, академік портретного живопису Петро Крестоносцев (Волгін) - Боса, І. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
У статті вперше в українському мистецтвознавстві розглянуто життєвий і творчий шлях художника-педагога, академіка портретного живопису, фундатора мистецької освіти в Єлисаветграді Петра Олександровича Крестоносцева (Волгіна).