Незреалізоване видання шеститомної історії українського мистецтва (1930–1931) - Білокінь, С. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
Публікується проспект невиданої шеститомної праці з історії українського мистецтва (1930–1931), що зберігається у фонді акад. Олексія Новицького (Інститут рукопису Національної бібліотеки України ім. Вернадського).