З історії становлення культурно-мистецької сфери на Рівненщині (художнє аматорство 1950–1970-х років) - Виткалов, С.; Виткалов, В. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
У статті йдеться про розвиток театрального аматорського мистецтва Рівненщини, зокрема, про діяльність театрів народної творчості, популярних у 50–70-х роках XX ст.