Роки, покладені на вівтар науки - Терещенко, А. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
У статті викладено шлях становлення та подальший творчо-науковий розвиток відомого українського музикознавця Ігоря Юдкіна. Визначено основні напрями його наукового доробку в галузі історії і теорії музики, культурології, лінгвістики.