Рецензія на навчальний посібник Безручка Олександра Вікторовича «Вітчизняна кіношкола. Режисери-педагоги» - Гринів, О. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
Безручко О. В. Вітчизняна кіношкола. Режисери-педагоги: Навч. посіб. для студентів гуманітарних факультетів вищих навчальних закладів. – К. : КиМУ, 2010. – Т. 1 / Кавалерідзе І. П., Довженко О. П., Денисенко В. Т. – 305 с.; Безручко О. В. Вітчизняна кіношкола. Режисери-педагоги: Навч. посіб. для студентів гуманітарних факультетів вищих навчальних закладів. – К. : КиМУ, 2010. – Т. 2 / Кулешів Л. В., Савченко І. А. – 330 с.