Знак повернення передової позиції української етномузикології - Дагліг, П. (Студії мистецтвознавчі, 2008)
Рецензія на монографію М. Хая “Музично-інструментальна культура українців (фолкльорна традиція)”.– К. Дрогобич, 2007. –537с.