Лео (Левко Юрійович) Вітошинський - Фільц, Б. (Студії мистецтвознавчі, 2008)
1 жовтня 2008 року у Відні на 68 році життя відійшов у вічність усесвітньо відомий український гітарист, видатний концертний виконавець і педагог, яскравий інтерпретатор численних творів світової музичної класики і творчості українських композиторів Левко Юрійович Вітошинський.