Збірка документів з архіву Бориса Реріха - Рубан, О. (Студії мистецтвознавчі, 2007)
У Наукових архівних фондах рукописів та фонозаписів Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Риль ського НАН України зберігаються матеріали з особистого архіву Бориса Костянтиновича Реріха 1 (1885–1945) – російського архітектора, художника, археолога.