“Мамаї” Володимира Наконечного - Годенко-Наконечна, О. (Студії мистецтвознавчі, 2007)
Упродовж 3–26 листопада 2006 р. в Національному художньому музеї України було розміщено персональну виставку дніпропетровського скульптора Володимира Наконечного, на якій було представлено 31 скульптурний твір. Створено ці твори мистцем за останні 15 років. Серцевиною виставки став проект з інтригуючою назвою “7514”, що розташувався в окремій залі. Як було зазначено куратором виставки *, “7514 – це рік, у якому ми живемо згідно з давнім українським календарем”.