Богдана Фільц - Кузик, В. (Студії мистецтвознавчі, 2007)
14 жовтня 2007 виповнилося 75 років видатній українській композиторці, знаному музикознавцю Богдані Михайлівні Фільц, яка з 1959 р. пов’язала своє професійне наукове життя з відділом музикознавства ІМФЕ ім. М. Рильського НАНУ.