Словник нових та актуалізованих слів і значень (інструкція) - Лозова, Н. (Лексикографічний бюлетень, 2009)
У статті викладено засади створення Словникових матеріалів нових і актуалізованих слів і значень. Йдеться про формування реєстру, тлумачення слів, граматичні й стилістичні характеристики реєстрових одиниць, подання стійких словосполучень та ілюстративного матеріалу.