Про лексикографічне опрацювання складених прийменників - Мейзерська, І. (Лексикографічний бюлетень, 2009)
У статті обґрунтовано необхідність включення складених прийменників новітнього творення до прийменникового реєстру сучасних тлумачних словників. Виділено групу одиниць, які слід внести до реєстру, й запропоновано модель їхнього лексикографічного розроблення.