Реалізація образності прикметників-інтенсифікаторів в художньому дискурсі - Кравцова, О.О. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2012)
В статті розглядається образність прикметників-ітенсифікаторів, які стосуються номінацій образів фізичної та природної сфер, добра і зла, образів неможливого та емоційно-вольової сфер. Образність трактується як здатність слова виявляти властивість мовного знака, що несе елементи конкретного і тісно пов'язана з такими поняттями як "мотивованість", "оцінка", "експресивність", "емоційне забарвлення".