Цілі функції із заданим зростанням їх характеристик - Гірник, М.О. (Доповіді НАН України, 2011)
Доведено існування цілих функцій як скінченного, так і нескінченного порядку із заданим зростанням їх характеристик. Нові моменти полягають у розгляді асимптотики логарифма модуля цілої функції в інтегральних метриках та застосуванні апроксимаційних теорем.