Наноструктурированные триблок-сополимеры, образующие интрамолекулярные поликомплексы, как ионпроводящие матрицы для солнечных элементов и литиевых батарей - Желтоножская, Т.Б.; Шембель, Е.М.; Куницкая, Л.Р.; Беркова, С.А.; Максюта, И.М.; Гомза, Ю.П. (Доповіді НАН України, 2011)
Методами ¹Н ЯМР, ДСК, WAXS, SAXS та імпедансної спектроскопії встановлено аморфну масово-фрактальну структуру і високу іонну провідність триблок-кополімерів ПАА-b-ПЕО-b-ПАА, що включають поліетиленоксид і поліакриламід, а також їх композицій з KJ/J2 й LiPF6. Показано значну роль взаємодії блоків і пористої структури у забезпеченні високої провідності кополімерів.