Когнітивні структури репрезентації хрематонімійних знань - Ткаченко, Г.В. (Ономастичні науки, 2012)
В запропонованій статті розглядаються основні структури репрезентації хрематонімів в ментальному лексиконі індивіда. Питання побудови моделей та схем організації ментального лексикону привертає велику увагу лінгвістів сьогодні.