Поетонімосфера роману Альбера Камю «Сторонній» - Гаврилюк, І.С. (Ономастичні науки, 2012)
Стаття розглядає поетонімосферу роману Альбера Камю «Сторонній». Особлива увага приділяється антропоетонімам, їх значенню і ролі в тексті, що дозволяє розкрити авторський задум, певною мірою викрити прихований сюжет, підкреслити суттєві характеристики персонажів.