Комутанти операторів композиції, породжених параболічними автоморфізмами одиничного круга - Лінчук, Ю.С. (Доповіді НАН України, 2011)
Описано комутант оператора композиції, породженого довільним параболічним дробово-лінійним перетворенням одиничного круга на себе, в класі лінійних неперервних операторів, що діють у просторі функцій, аналітичних в одиничному крузі.