Заходи щодо зниження сукупного лізингового ризику в інноваційній діяльності - Турило, А.М.; Черемисова, Т.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Розкриваються різні підходи, що дозволяють знижувати ступінь ризику в ході реалізації інноваційних проектів на засадах лізингу. На основі аналізу нормативної і правової бази надано пропозиції, які спрямовано на усунення існуючих ризикових обмежень у сфері лізингово-інноваційної діяльності в Україні. -----------