Основні тенденції розвитку алюмінієвої промисловості на сучасному етапі - Ткаченко, А.М.; Ястребова, Ю.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Розглянуто основні тенденції розвитку алюмінієвої промисловості у світі та в Україні, визначено основних лідерів виробництва алюмінію на міжнародному ринку. ----------