Инновационные факторы развития региона - Буркинский, Б.В.; Молина, Е.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Проведено аналіз і оцінку регіональних факторів, умов і механізмів підвищення соціально-економічного потенціалу регіону в контексті переходу на інноваційну модель розвитку. ----------